lauantai 17. helmikuuta 2018

LUMITILANNE

Tänä talvena, kun tota lunta on tullut sillain ihan reilustikin, niin aloin katsomaan viime vuoden kuvia vertailun vuoksi. Viime vuonnahan ei lunta paljoa ollut. Näistä kuvista eron näkee selkeästi. Viime talven kuvat on otettu näihin samoihin aikoihin.

Eli kuva viime vuonna ja tänä vuonna.Seuraavista kuvista lumitilanteen näkee vähän paremmin.
Että on tota lunta vähän enemmän, kun viime vuonna :) Kivahan tuolla lumessa on koirankin riehua.

10 kommenttia:

 1. Lunta on täällä lounaassakin, vaikka ei taida olla ihan yhtä paljon. Ihana koiruus siellä nauttii lumesta. Leppoisaa lauantaita sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä talvena on ollut kyllä kunnon talvi. Juu. Koira kyllä osaa nauttia lumestakin, kunhan ei ole liian kylmä. Mukavaa lauantaita sinnekin :)

   Poista
 2. Tänä talvena on kyllä aivan hurrrja määrä lunta! Meillä on sellainen piha, että lumet sulavat aina todella paljon jälkijunassa muuhun ympäristöön nähden, joten hieman mielenkiinnolla odotan kuinka kauan tänä vuonna saa lumipenkereitä katsella.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sama homma. Muualla on jo melkein kesä, kun meidän pihassa vietetään vielä talvea :) Jäätikkökelejä odotan mielenkiinnolla....

   Poista
 3. Täälläkin on lunta paljon enemmän kuin aiempina vuosina. Jos vielä lisää tulee, alkaa kohta olla ongelma, mihin ne mahtuu enää etupihalta työntämään. Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka meillä on pihassa tilaa muuten, mutta lumikasat alkaa olla niin isoja, että niiden päälle kolaaminen ei ole enää kovin kivaa. No ei tarvi käydä punttisalilla :)

   Poista
 4. Ihana kun on kunnolla lunta kun on kerta talvi:) Kuvistakin näkee että karvakamu tosiaan nauttii lumesta:)❤ Mukavaa keskiviikko iltaa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tosi kaunista nyt, kun tota lunta on paljon. Ja vielä kun aurinko paistaa. Näillä pakkasilla koira ei kovin kauaa tarkene olla ulkona, kun tassut alkaa jäätymään. Kalin, kalin. Pitäs olla tossut silläkin jalassa :)

   Poista
 5. Ja yks vetää rallia ihan vauhdilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Joo. Pienet spurtit täytyy aina vetää. Ihme, kun ei törmää mihinkään. He heeeeee!

   Poista