sunnuntai 25. syyskuuta 2016

KOIRANKUONOJA

Tässä vähän flunssasena on ollut aikaa katsella kaiken maailman valokuvia, kun ei oikein mitään muutakaan jaksa tehdä. Niitä on aina välillä kiva ihmetellä ja naureskella vanhoille jutuille.

Koirakuvia on tullut otettua ihan mahdottomasti omista ja muiden koirista.

Tässä ensimmäisessä kuvassa meidän edellinen koira poseeraa voikukkanipun kanssa :) Tällä koiralla oli hyvä huumorintaju, jos nyt koirasta niin voi sanoa.


Silloinen moottoripyöräni oli kuvanottohetkellä melkoisen likainen, mutta tässä olenkin aloittamassa pyörän pesua. Homma hoituu sujuvasti, kun on pieni apuri, joka kuskaa työvälineet pesupaikalle :)Nykyinen koira ei kyllä huumorintajussa kalpene yhtään. Ja sehän sopii meille. Jos järven rannalle pääsee, niin pikkukaloja ja vesikirppuja jaksaisi tuijottaa vaikka kuinka kauan (uimisen lisäksi). On ne niin ihmeellisiä ilmeisesti......Tässä pentumainen tapa tutustua veden asukkaisiin.
Koiria ei kylmä vesi juuri tunnu haittaavan. Siellä lutrattaisiin vaikka kuinka. Tosin uiminen on vaatinut jo vähän enemmän lämpöö.


Meidän edellinen koira ei ymmärtänyt telkkarista mitään. Tämä nykyinen koira on kova katselemaan varsinkin eläinaiheisia ohjelmia. Saattaa katsoa jopa koko ohjelman läpi. Harvoin kumminkaan menee ihan näin läheltä katsomaan. Tässä kuvassa telkkarissa oleva koira oli todella taitava eli sitä kannattaakin katsoa tarkkaan ja ottaa siitä vaikka vähän opikseen. Heh.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti