sunnuntai 14. elokuuta 2016

PEIKOT PUUTARHAKIERROKSELLA

Peikot ja Minikoira ovat tänään temmeltäneet tuolla pihalla melkein koko päivän. Olen vaivihkaa toisella silmällä seurannut niiden puuhia. Hauskaa niillä siellä näkyi olevan.

Jossain vaiheessa peikot kiipesivät köynnöstukena olevaan risusykkyrään, jota atomiksi sanon. Näyttivät ihmettelevän lopulta ylös asti noussutta kukkasta.
Jossain vaiheessa peikot keikkuivat puisen portintapaisen poikkipuilla ja ihmettelivät siellä köynnöksen kasvua.Alhaalla Minikoira hoputti peikkoja alas, koska joku eläin tepastelee sen ympärillä eikä Minikoira uskalla katsoa, että mikä se on.


Peikot tulivat vikkelästi alas Minikoiran luo ja huomasivat, että pieni sammakkohan se Minikoiran vieressä kuljeskelee. Peikot ja Minikoira menivät naureskellen kivelle istuskelemaan ja Minikoira kertoi, että sammakko tuntui sellaiselta hassun märältä tassun päällä.
Äkkiä peikot ja Minikoira päättivät alkaa leikkimään piilosta. Kaikki ryntäsivät kukkien sekaan piiloon. Aikansa piilossa oltuaan koko porukka tajusi, että eihän heitä etsi kukaan. Ja taas nauru raikui pitkin pihaa.Päivää on mukava jatkaa kalalammikon reunalla istuskellen. Kalalla on aina hauskoja juttuja ja siinä onkin mukava istuskella vaikka kuinka pitkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti