perjantai 5. helmikuuta 2016

KEVÄTAURINKO JA KASVIHUONE

On se jännä, että kun aurinko tällekin tontille innostuu näyttäytymään edes hetken tähän aikaan vuodesta, niin silmät hakeutuvat kummasti kasvihuoneen suuntaan. Siemenpussien kuvat vaan alkavat vilistä silmissä :) Vaikka aina tulee innostuttua vähän liikaa ja sitten niiden taimien kanssa on ihan ihmeissään, että mihin ne kaikki saa täällä sisällä mahtumaan. Se on hieno tunne sitten, kun ne kaikki taimet saa ulos ja kasvihuoneeseen. Jos tänä vuonna malttaisi laittaa "sopivasti" siemeniä purkkeihin........Näkis vaan senkin ihmeen. Heh heee.


Lunta on sen verran paljon, että koira pääsee siinä temmeltämään. Kaikkein parasta on kaivella lumikasoihin isoja luolia. Nyt on vaan niin pienet lumikasat, että ei niihin saa kaivettua kun pienen kolon. Mutta kivaa sekin näyttää olevan. Tässä kuvassa kaivettua koloa ei ole, joten älkää turhaan etsikö :)


Jäniksen jälkiä sentään löytyi. Saa olla tarkkana ettei meidän vintiö lähde liian pitkälle. Vietti vie äkkiä kuulon ja koira painaa hurmoksessa pitkin metsiä. Ihan turha huudella. Huutelee varmaan mennessään: "En kuule miiitäään, en kuule miiitäään....". Onneksi ei ole kovin montaa kertaa lähtenyt jälkien perään ja koira on löytynyt äkkiä.

Mutta että se on aurinko vaan niin hieno juttu, kun se jostain pilkahtaa. Tuo valoa päivään ja piristää omaakin päänuppia.Tänään on Runebergin päivä ja huomenna Saamelaisten kansallispäivä ja sitten vielä Laskiaissunnuntai. Ja Laskiaistiistai olis taas pullapäivä. Aina on syytä syödä herkkuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti