lauantai 18. maaliskuuta 2023

LUMIUKKO

Tuuli heitteli räntäsadetta villisti, kun kävelin saunan ohitse vaatteet sateesta märkänä. Ihan kiva keli omasta mielestäni. Tykkään tämmöisestä kelistä. Pirtee keli ulkoiluun.

Miten satuinkin huomaamaan kannon nokassa jotain, mikä ei siihen kuulunut normaalisti. Peikkopojathan ne siinä yrittivät olla liikkumatta, mutta eivätpä jääneet minulta huomaamatta. Peikkopojat virnistelivät tekemänsä lumiukon, tai paremminkin lumipeikon, vieressä. Kovin on näköinen lumipeikko. Hih.

Tällä kelillä kyllä onnistuu lumiukkojen teko mukavasti. Melkein aloin itsekin jotain lumesta pyörittelemään, mutta jätin sen kumminkin tällä kertaa.


 Peikot jäivät vielä puuhailemaan kannon nokkaan, kun lähdin jatkamaan matkaani. Ehkäpä sinne ilmestyy lisää lumipeikkoja 👀

Pirteätä kevättalven jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Melkoisia veijareita nuo peikkopojat! Kivan lumipeikon ovat saaneet aikaan. Vieläkö lumipeikko on kannonnokassa vai joko kevät on vienyt sen mennessään? Mukavaa kevään aikaa sinulle! Ja peikkopojille myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lumipeikko vielä kannon nokassa on, mutta paksu lumikerros päällä. Lumiräntää on tullut reippaasti. Saisi tehtyä vaikka minkälaisen luksuslumilinnan tästä lumimäärästä :) Mukavaa kevättä!!

      Poista