sunnuntai 15. syyskuuta 2019

SYKSYN TUULIA

Onpas tullut piiiiiiitkä tauko tänne blogiin. Toisaalta ihan tarkoituksella, koska kesäaikaan on niin paljon muutakin tekemistä. Päivät ovat viuhahtaneet sellaisella vauhdilla, että ei meinaa perässä pysyä. En ole juuri ehtinyt mitään askartelemaankaan saatika huovuttamaan. Jotain kyllä, mutta ei mitään sellaista, mitä voisi oikein kuvan kanssa tänne laittaa 😀 Tai ehkä yhdestä pienoiskylästä tulee myöhemmin kuvia. Jahka se valmistuu riittävästi.

Tässä peikkopojat ja Minikoira odottavat, että josko villasta valmistuisi uusia kavereita heille. Odotellessa voi soittaa vaikka kitaraa.


Meidän tyrnipuskat eivät ole vielä kovin vanhoja, mutta tänä vuonna niistä saa jo vähäsen marjoja. Ja näissä pensaissa ei ole piikkejä juurikaan, niin ovat mukavia kerätä. Ja onhan tuo marjojen väri tosi pirteä. Ilo silmälle.....ja herkullisia.


Kelit alkavat uhkaavasti viilentyä, niin eilen piti käydä vielä skootteria ulkoiluttamassa. Moottoripyörä on vaihtunut skootteriin, koska en kovin paljoa ehdi ajamaan ja tuolla on tosi näppärä ajella pieniäkin matkoja. Just pysyy liikenteenkin mukana ja pääsee ihan riittävästi vauhdin hurmaan. Itse asiassa en tuosta taida ihan heti luopuakaan. Niin hauska vekotin se on!



Pirtsakkaa syksyä!